fredag 10. desember 2010

Updates

Det er jammen travel med oppussing av leilighet og skole. Leiligheten har fått litt forandringer, men det er ikke mye som synes enda, desverre. Og oppussing objekt har alltid mer å gjøre enn planlag, også i dette tillfelle. Men det som er kjekt, er at en aldri vet hva en finner i slike gamle bygårder (eller hva som skjer genrellt på besøk).

Så langt har det dukket opp en dør mellom to vegger, som tydelig ikke forrige eier, eller eier før der visste om. Den er bare aldelse nydelig, men orginale karmer. Også har vi, som ventet, funnet det gamler tre gulvet på samme rom. Det som ikke helte var ventet var, at teppet som lå der, var limt (og sikkert andre klisserier) til tre gulvet. Dette kan man ikke pusse av, men må sitte for hånd å fjerne med malingskrape. Og er litt av ett arbeid. Er hjertelig åpen for idéer!!

Midt i all skaping, har jeg funnet noen som leier ut en kraftig nok maskin til å pusse dette mikkmakket. På vei til bilen for å hente maskina får jeg litt av ett sjokk, BILEN ER BORTE.
Jepp, du leste riktig. Så etter noen samtaler med traffikketaten får vi vite det som verst er, den er stjålet.

jaja, så var det bare å gjøre det beste utav dagen. Skrape videre.
Om noen i Oslo området ser en misstenksom, sort, Jeep Cherokee med AJ-skilter,vet dere hvor dere finner meg!

Ha en tyverifri fin dag :)
(bilder kommer)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar