lørdag 15. januar 2011

Tv tips

Jeg trenger meg en ny tv. Og er helt blank på dette området, hard googlet litt rundt, men alle er jo "best i test", "årets beste" eller lignende. Hvordan skal man da stole på disse tester? Så jeg lurer på om det er noen der ute som har noen anbefalinger. Som student er det vel litt begrenset hvilken prisklasse jeg kan legge meg på. Jeg har sett litt på denne. Liker veldig godt at den er hvit, og derfor ikke blir skrikende "her er jeg" på min hvite vegg.Har du LCD, LED eller Plastma tv? Hva ser du etter når du skal handle TV?
Takk for at du stakk innom og god helg godtfolk :)3 kommentarer:

 1. Takk for tips om tavlemaling med andre farger! Jeg har kjøpt inn sort nå, men hvis det blir for mørkt, er det godt å vite at det finnes alternativer!

  Når det gjelder tv har jeg ikke så mange gode tips å komme med dessverre. Bortsett god bildekvalitet, bør du sjekke at det er god lyd. Ikke noe er mer irriterende enn å sitte å høre på ullen lyd som ikke kommer frem.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Hei Hege :) 165,- pr miniugle + 15,- i frakt. Så kan du komme med ønsker når det gjelder fargetoner! Leveringstid er ca 1 uke. Gi lyd om du vil bestille!
  Når det gjelder tv har jeg 1 tips, kjøp hvit!!! Så mye mer lekkert enn standard svart ;)

  SvarSlett
 3. tjohopp, ville gått for led jeg. vi har det i den ene stua, og synes det er det beste. Og hvitt tv er jo fint da, Hadde jeg kunne valgt hade jeg valgt hvitt.
  Det hvite skapet er fra Ikea.

  SvarSlett